Istovremeno se igrala i utakmica u Jajincima, gde su Blue Dragonsi bili domaćini Wild Dogsima. Ovaj meč bio je znatno neizvesniji u odnosu na onaj u Badnjevcu, budući da je tek u poslednjoj četvrtini određen pobednik.

Novosađani su tokom celog susreta bili u rezultatskoj prednosti koju su stekli već u uvodu meča, kada je iskusni Luka Vujnović najpre trčanjem, a onda i pasom za Davora Solda, doveo svoj tim na dva poseda lopte prednosti. Ipak, napad domaćina je „proradio“ u drugoj četvrtini, kada je kvoterbek Džordž Bouven smanjio tu prednost na 7 : 13.

U trećoj deonici sjajnu reakciju u odbrani imao je Luka Beljanski, nekadašnji igrač Djuksa i reprezentativac Srbije. Beljanski je presekao pas Zmajeva i istrčao za novi tačdaun novosadske ekipe.

Najveću razliku Dogsi su imali na početku poslednje četvrtine, kada je Vladimir Vasilić postigao i gol iz polja (7 : 23). Zmajevi su tek drugim tačdaunom na meču pokušali da smanje i stignu već ozbiljnu prednost gostiju; Bouven je asistirao mladom Aleksi Staniću, ali je na kraju Nemanja Vučković trčanjem za tačdaun postavio konačan rezultat.

Blue Dragons – Wild Dogs 15 : 29

1/4 – 0 : 13
0 : 7 – trčanje 74 yd, Luka Vujnović; PAT Vladimir Vasilić
0 : 13 – pas 18 yd, Vujnović za Davora Solda; PAT izblokiran
2/4 – 7 : 0
7 : 13 – trčanje 10 yd, Džordž Bouven; PAT Uroš Jović
3/4 – 0 : 7
7 : 20 – vraćanje intersepcije 22 yd, Luka Beljanski; PAT Vasilić
4/4 – 8 : 9
7 : 23 – fild-gol 23 yd, Vasilić
15 : 23 – pas 10 yd, Bouven za Aleksu Stanića; TPC Bouven za Mitrovića
15 : 29 – trčanje 8 yd, Nemanja Vučković; PAT neuspešan