Poslednja utakmica ovog vikenda završena je u Jagodini, gde su domaći Black Hornetsi poraženi od strane Wild Dogsa iz Novog Sada sa 6:27.

Nažalost, ova utakmica je najduže trajala zbog nekoliko povreda na obe strane. Sigurno je najviše uticala na utakmicu povreda Andreje Živkovića, igrača i glavnog trenera ekipe Jagodine. On je morao da napusti igru u prvom poluvremenu i to je poremetilo gameplan Stršljenova u nastavku utakmicu, kojima je znatno opala koncentracija u drugom poluvremenu utakmice.

Wild Dogsi zabeležili su drugu pobedu i vratili se na pobednički kolosek posle slabe igre protiv Vukova. Pokazali su odlučnu i odličnu igru u odbrani, a QB Luka Vujnović ponovio je odličnu igru iz prvog kola. Danas je istrčao za jedan i bacio 2 tačdauna ka Puškašu i Todorovu. Jedan tačdaun dodala je i odbrana Novosađana, koja je odlično reagovala na startu poslednje četvrtine i fumble domaćeg tima Aleksandar Doder odneo je do end zone.

Jagodinci su preko Kristofera Poupa postigli jedini TD na utakmici. On je nastavio da poentira zajedno sa Bogdanom Pavlovićem, risiverom sa kojim ima odličnu konekciju. Ovo je već treći TD koji je Pavlović uhvatio ove sezone.

Jagodina Black Hornets : Novi Sad Wild Dogs 6:27 (0:0; 6:6; 0:8; 0:13)

1/4 – 0 : 0
2/4 – 6 : 6
0:6 Luka Vujnović trčanje za 4 jarde, PAT neuspešan
6:6 Kristofer Poup pas 20 jardi za Bogdana Pavlovića
3/4 – 0 : 8
6:14 Vujnović za Andreja Puškaša 15 jardi, TPC Vujnović
4/4 – 0 : 13
6:20 fumble recovery u end zoni Aleksandar Doder
6:27 Vujnović pas 10 jardi za Tihomira Todorova, PAT Puškaš

Izvor: Saaf.rs